Menu

[COW] Antonio Rodríguez - Eaten Fish Release

Κατηγορία Cartoon of the Week

Free Eaten Fish.

 Ο Mr. Eaten Fish η κατά κόσμον Ali είναι ένα Ιρανός καρτουνίστας που κρατείται από την Αυστραλιανή κυβέρνηση για τρία χρόνια στο προσφυγικό κέντρο κράτησης της πόλης Manus του Los Negros Island. Υποφέρει από μετατραυματικό σοκ, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και κρίσεις πανικού που προήλθαν από τις συνθήκες κράτησης.

O 25χρονος Ali καθημερινά αποτυπώνει σε ένα μπλοκ ζωγραφικής την καθημερινότητα του μέσα από τα καρτούν και πριν λίγο καιρό βραβεύτηκε από τον διεθνή οργανισμό, Cartoonist Rights Network International (CRNI). Η ιστορία του φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδύκτιο και όπως ήταν αναμενώμενο δημιούργησε ένα κύμα συμπαράστασης από την διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τελευταία δουλειά του Antonio Rodríguez με τίτλο, "Eaten Fish Release"

Antonio Rodríguez - Eaten Fish Release

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « [COW] SWAHA - 9/11 (2001-2016) [COW] FadiToOn - Syria (2011 - 2016) »
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM