Menu

Plisskën Festival 2015

Κατηγορία Events

Το Plisskën Festival, γεννημένο στην Αθήνα, είναι ένα μουσικό Φεστιβάλ που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2010. Έχοντας ήδη φιλοξενήσει 130 διεθνείς καθώς και ορισμένους εγχώριους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια των τριών εκδόσεών του, το φεστιβάλ μπορεί να περιφανεύεται για την αυτοπροσδιοριζόμενη φιλοσοφία του και σκοπεύει στην υιοθέτηση μουσικής που καλύπτει διαφορετικά είδη και υπόβαθρα.

 Η οργανική ανάπτυξη αποτελεί κύριο χαρακτηριστκό στην εξέλιξη του φεστιβάλ και έχει επιτευχθεί συλλογικά, μέσα από τις προσπάθειες όσων έχουν συμμετάσχει σε αυτό, είτε αυτοί λέγονται καλλιτέχνες, εθελοντές ή κοινό.

Με τη νέα μας έκδοση να κυριαρχεί στο προσκήνιο της πρωτοποριακής μουσικής και της αειφορίας, ο στόχος του Plisskën είναι απλός Και ξεκάθαρος: να υπάρχει μια απολαυστική και γεμάτη ουσία μουσική εμπειρία διατηρώντας έναν σεβασμό σε όλους τους ομόλογούς του, απ’ όπου κι αν προέρχονται, ανθρώπινο ή φυσικό περιβάλλον.

Έκθεση εικόνων

Πολυμέσα

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: THE THURSTON MOORE BAND + opening act: Alien Mustangs »
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM