Menu

Paul McCartney: Η μουσική μετά τους Beatles

Κατηγορία Releases

Tου Μάκη Μηλάτου.

Ένα 4πλο cd, που θα κυκλοφορήσει, περιλαμβάνει στιγμές από την 50χρονη σόλο καριέρα του.

Η αλήθεια είναι πως προσπάθησε πολύ αλλά με άνισα αποτελέσματα. Ο Paul McCartney πάντα είχε (και έχει ακόμη νομίζω) την αγωνία να αποδείξει ότι στην υπόθεση Beatles του αναλογεί μεγαλύτερο μερίδιο από τη δημιουργική ουσία του συγκροτήματος. Καλώς ή κακώς η κοινή γνώμη έχει την εντύπωση πως τα «σκαθάρια» ήταν κυρίως υπόθεση του John Lennon κι αυτό ο McCartney δεν μπόρεσε ποτέ να το χωνέψει. Μετά τη διάλυση του γκρουπ έχει δημιουργήσει μια προσωπική μουσική ιστορία με πολλούς δίσκους, διάφορα σχήματα (Wings, Fireman) και πολλές συνεργασίες, κάνοντας αξιόλογη ποπ δουλειά αλλά χωρίς ποτέ να μπορέσει να ξεπεράσει την περίοδο των Beatles.

Όπως και να 'χει, ήρθε τώρα η ώρα του απολογισμού αυτής της -σχεδόν- 50άχρονης καριέρας μετά τους Beatles. Θα κυκλοφορήσει ένα 4πλό cd (θα ακολουθήσει και 2πλό cd και 4πλό βινύλιο) με τίτλο «Pure» και με 67 τραγούδια από την σόλο καριέρα του που θα καλύπτουν την περίοδο από το 1970 ως το 2013. Προς επιβεβαίωση δε όσων γράφω παραπάνω, μπορείς να παρατηρήσεις το εξώφυλλο αυτής της συλλογής όπου «Pure» και McCartney (με το: Paul να απουσιάζει), όπως είναι τοποθετημένα μας κάνουν τη φράση: Pure McCartney.


Πηγή: tospirto.net

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM