Menu

Oι Dury Dava διασκευάζουν Bazooka και όλα είναι ωραία μίστερ

Κατηγορία Releases

Kυκλοφορεί στην συλλογή της Inner Ear Records, "Virus Positions (A Quarantine Music Collection)".

Οι Dury Dava συμμετέχουν στην καραντινιέρικη λίστα της Inner Ear Records, "Virus Positions (A Quarantine Music Collection)" και μας παρουσιάζουν το cover που ετοίμασαν στο τραγούδι των Bazooka, "Νεκρή Φύση" από την χρονιά του 2017 και το EP Ζούγκλα. Η σύλογή της Inner Ear Records προορίζεται για τις κατ' ιδίαν ακροάσεις που κάνουμε όλοι τις ημέρες του εγκλεισμού και δεν αντλεί έμπνευση από την καραντίνα αλλά αγκαλίαζει την πολυποικιλότητα της μουσικής και τα 14 κομμάτια της αγγίζουν πολλά και διαφορετικά θέματα.

Η συλλογή της Inner Ear Records κυκλοφόρησε στις 4 Μαίου με την συμμετοχή δεκατεσσάρων σε σύνολο καλλιτεχνών και μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν ΕΔΩ!

Η ηχογράφηση έγινε στις 19 Ιανουαριου 2020 στο Zero Gravity (Αθήνα) από τον Δημήτρη Δημητριάδη ενώ η μίξη έγινε από τον Μανώλη Αγγελάκη στο Handystudios (Αθήνα). Η παραγωγή είναι των Dury Dava. Το mastering επιμελήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (Fabrika Music Studio) και το artwork του άλμπουμ η Ήρα Σταματοπούλου.

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM