Menu

Η Μάγδα Φύσσα ξεσπά: Μου στέρησαν το παιδί μου γιατί έτσι γουστάρανε

Κατηγορία Various

«Μου στέρησαν το παιδί μου έτσι, γιατί γουστάρανε εκείνο το βράδυ. Έτσι γουστάρανε να δείξουν την ισχύ τους» λέει η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα μιλώντας στην εκπομπή CheckPoint στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

H Μάγδα Φύσσα ξεσπά για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης Γιώργου Ρουπακιά. «Πώς γίνεται ένας κατ’ ομολογίαν δολοφόνος να αφεθεί ελεύθερος» απορεί και συμπληρώνει: «τι σημασία έχει για μας αν ισχύει ένας νόμος που πρέπει στους 30 μήνες να βγει έξω. Πώς να το δεχτούμε και γιατί να το δεχτούμε;».

Μάλιστα τονίζει πως πολλές φορές μέσα στο δικαστήριο ένοιωσαν οι ίδιοι ότι «είναι οι θύτες και εκείνοι τα θύματα» και συμπληρώνει « Δεν βλέπω καμία μετάνοια, σε κανέναν, τίποτα» λέει με πίκρα η Μάγδα Φύσσα.


Πηγή: topontiki.gr

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM