Menu

Κόλαση φωτιάς σε πολυόροφο κτίριο του Λονδίνου. Νεκροί και τραυματίες

Κατηγορία Various

Στις φλόγες τυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, κτίριο κοντά στο Νότινγκ Χιλ. Άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο φλεγόμενο κτίριο. Δεκάδες και οι τραυματίες. Εικόνες καταστροφής

Η Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο κτίριο στα δυτικά του Λονδίνου, το Grenfell Tower, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες, περισσότεροι από πενήντα ένοικοι του πύργου στο δυτικό Λονδίνο που καίγεται, έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δήλωσε στα ΜΜΕ πως υπάρχουν νεκροί, χωρίς να μπορεί να δοθεί ακριβής αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μέσα στη φωτιά. Την είδηση για απώλεια ζωών επιβεβαίωσε αργότερα με ανακοίνωσή της και η αστυνομία.

Στο σημείο βρίσκονται 40 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 200 πυροσβέστες και 20 ασθενοφόρα, με τη φωτιά να επεκτείνεται από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου προς τα πάνω.


Πηγή: news247.gr

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM