Menu

O Έλβις γραμματόσημο και πάλι, Του Μάκη Μηλάτου

Κατηγορία Various

Θα κυκλοφορήσει 12 Αυγούστου με μια φωτογραφία του από το 1955.

Το πόσο μεγάλη και διαχρονική είναι η δύναμη της προσωπικότητάς του, τόσα χρόνια μετά τον θάνατό του, δεν φαίνεται μόνο από τις πωλήσεις των δίσκων του που συνεχίζουν ακάθεκτες και από τη χρήση των τραγουδιών του στο ραδιόφωνο, αλλά και από πολλά άλλα γεγονότα, όπως βιβλία, ταινίες, εκθέσεις που αφορούν τη ζωή του αλλά και το ότι είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές πρόσωπο για τα αμερικάνικα γραμματόσημα. Κάθε φορά που κυκλοφορεί γραμματόσημο με την εικόνα του, οι πωλήσεις εκτοξεύονται, πράγμα που αποδεικνύει πως για τις Η.Π.Α. ο «βασιλιάς» είναι ένα καθοριστικό πρόσωπο για την κουλτούρα της χώρας.

Το καινούργιο γραμματόσημο με μια φωτογραφία του από το 1955 θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου, ενώ θα υπάρχει και μια σειρά από 16 γραμματόσημα σε ένα φάκελο που θυμίζει εξώφυλλο από 45άρι, με τη φωτογραφία του Πρίσλεϊ να τραγουδάει με την κιθάρα του. Με αφορμή αυτή την έκδοση, θα κυκλοφορήσει και ένα cd/συλλογή τραγουδιών του με τίτλο «Elvis Forever» που θα περιλαμβάνει μια διαφορετική εκτέλεση του γνωστού «If I Can Dream» και θα μπορεί κανείς να την αγοράσει επίσης από το ταχυδρομείο μαζί με τα γραμματόσημα.

Μάκης Μηλάτος

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM